DealerOnWheels hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een DealerOnWheels voor je evenement?

Zo kan je aan de slag:

1. Kies je DealerOnWheels

Maak gebruik van de filter op de homepagina om de gewenste DealerOnWheels te vinden. Kies de locatie van je evenement, het type evenement en de type DealerOnWheels.

De Bicky DealerOnWheels serveren gegarandeert Bicky Burgers. De Beckers On Wheels serveren gegarandeerd Beckers Snacks. Wil je beide kies dan een gecertificeerde Bicky & Beckers DealerOnWheels

2. Boek je DealerOnWheels

Boek de gewenste DealerOnWheels rechtstreeks bij de eigenaar of vraag een algemene offerte (LINK) aan die bij alle DealerOnWheels terecht komt. Op die manier kan je perfect verschillende offertes vergelijken.

3. Geniet van je evenement

De DealerOnWheels komt op het afgesproken tijdstip en plaats aan zodat jij kan genieten van je eigen evenement. Maak er een mooi evenement van met www.dealeronwheels.com

4. Wil je een DealerOnWheels worden?

Dat kan zeker.

Kies het programma dat bij je foodtruck of mobiele frituur past. Ga voor Bicky of Beckers Snacks, of een combinatie van beide. Vervul onze voorwaarden en teken het contract. Vervolgens kan je voor je mobiele frituur of foodtruck eenvoudig een profiel aanmaken op onze site. Meld je aan. Zodra je profiel aangemaakt is en je contract getekend is en aanvaard kan je meteen opdrachten ontvangen via ons systeem.